На Рівненщині в останню дорогу провели трьох Героїв
опубліковано 17 липня 2023 року о 09:00

На Рівненщині попрощалися із трьома Героями - у Крилові, Рівному та Сарненщині.

Сергій Хацьола народився 27 січня 1986 року. Проживав у Крилові, навчався у місцевій загальноосвітній школі. Після закінчення школи працював у Рівному, потім – за кордоном. Його хобі була риболовля, також дуже полюбляв полювання. 22 квітня 2023 року він був призваний до лав Збройних Сил України. Він любив життя, найзаповітніша його мрія була добудувати власне житло та створити сім’ю. Але не судилося… 4 липня під час наступальної операції у Запорізькій області отримав смертельне поранення внаслідок розриву мінометного снаряда. Герой віддав своє життя в бою за Україну, її незалежність, волю та суверенітет.

Олександр Муравський народився у Рівному. Навчався у Національному університеті водного господарства на механічному факультеті, здобув фах інженера-механіка. Свій трудовий шлях розпочав у Державній виконавчій службі, був керівником юридичної компанії, довгий час працював у дорожніх компаніях. Будував Північну об'їзну Рівного. 

Олександр був активним учасником Революції Гідності, співзасновником та ідейним натхненником Автомайдану Рівне. Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, він одразу пішов у військкомат. Його місце знайшлося у десантній штурмовій бригаді. Після навчання відразу направили у район Мар'їнки. Герой служив у легендарній «Миколаївській» 79 бригаді, яка героїчно боронить Донецький напрямок. З перших днів на передовій, був двічі поранений, але завжди повертався у стрій.

На жаль, 37-річний солдат Олександр Муравський загинув в районі населеного пункту Новомихайлівка, поблизу Мар’їнки, Донецької області 22 червня 2023 року.

Сарненщина попрощалась із захисником Володимиром Губенею. Чоловік народився у 1972 році. Проживав у селі Немовичі. У березні минулого року добровольцем долучився до лав захисників України. Виконував бойові завдання на Сході країни . Захисник з 56-ої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади потрапив на лікування в місто Дніпро. На жаль, 11 липня у шпиталі серце 51-річного захисника зупинились. 

Щирі співчуття рідним та близьким Героїв. Вічна та світла пам‘ять захисникам!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux