Умови обговорення проекту розпорядження

Про зміни до Комплексної програми енергоефективності Рівненської області на 2018 – 2025 роки

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю:

Департамент житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської обласної державної адміністрації.

2. Назва проєкту акта, винесеного на обговорення:

Проєкт розпорядження голови облдержадміністрації «Про зміни до Комплексної програми енергоефективності Рівненської області на 2018 – 2025 роки».

3. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія рішення, яке планується прийняти за результатами електронних консультацій з громадськістю:

Жителі області та населення Рівненської області.

4. Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

Підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів в житловому секторі, зменшення навантаження на населення області щодо оплати за спожиті паливно-енергетичні ресурси, стимулювання населення до впровадження енергозберігаючих заходів, популяризація впровадження ефективного споживання паливно-енергетичних ресурсів.

Поліпшення якості житлово-комунального обслуговування, зменшення споживання енергетичних ресурсів; раціональне використання загальних площ користування, нежитлових приміщень будинку, залучення комерційних структур - співвласників до фінансування загальних витрат з утримання; поліпшення технічного стану багатоповерхових будинків та умов проживання у них, своєчасне проведення ремонтів та благоустрій прилеглої території за участю співвласників; цільове та раціональне використання коштів співвласників та залучених зовнішніх ресурсів на утримання житлових будинків, реалізацію заходів енергоефективності; покращення якості виконання будівельно-ремонтних робіт, енергоефективних заходів  шляхом контролю з боку співвласників; розвиток ринку енергоаудиторів, виконавців робіт та надавачів послуг з реалізації енергоефективних проєктів; соціальна мобілізація мешканців.


5. Електронна адреса, строк і форма подання пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження до даного проекту приймаються до 17 грудня 2020 року, електронні адреси: gujkg@rv.gov.ua, energozb_rivne@rv.gov.ua,

6. Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення:

телефон : 653 667, 653 652, 653-904

7. Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади:

Заступник директора – начальник управління енергетики та енергоефективності департаменту – житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської обласної державної адміністрації Валерій Гуз.

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на офіційному веб-сайті Рівненської облдержадміністрації у рубриці «Консультації з громадськістю».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux