Протокол 3

засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році

                                                                                                                  м. Рівне

14  " січня 2020 року          департамент соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації  

Присутні:

ЗАКУСІЛОВА

Анна Миколаївна

- голова комісії, перший заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

КУЗЬМИЧ

Оксана Федорівна

- секретар комісії, головний спеціаліст планово-фінансового відділу департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

Члени конкурсної комісії:

ДІКАЛО

Віктор Ярославович


- заступник начальника управління фінансової та організаційно-кадрової роботи - начальник планово-фінансового відділу

ЛОБЧУК

Микола Іванович

 - депутат Рівненської обласної ради, член постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей, голова громадської організації "Справа миру", код ЄДРПОУ 39941543 (за згодою)

НІКОЛЬЧЕНКО

Олена Борисівна



ПОДОЛЯК

Оксана Андріївна

- член правління громадської організації "Соціальна суспільна ініціатива", код ЄДРПОУ 41650043 (за згодою)

- головний спеціаліст - юрисконсульт відділу     управління персоналом та забезпечення діяльності департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

ЧЕРНІЙ

Алла Леонідівна

 - кандидат політичних наук, доцент, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, депутат Рівненської обласної ради, голова постійної комісії з питань гуманітарної політики обласної ради (за згодою)

ЮЗВАК

Олександр Ярославович

 - фахівець з бюджетного моніторингу благодійної організації "Мережа 100 відсотків життя Рівне",  код ЄДРПОУ  36121231 (за згодою)

Учасники обласного конкурсу:

БУКОВСЬКА

Софія Федорівна

Товариство політв'язнів та репресованих

ВАСИЛЕНКО

Олександр Іванович

Громадська організація «Обласна ветеранська

спілка учасників АТО Рівненщини»

ГУРНИЦЬКИЙ

Володимир Феліксович

Рівненська обласна організація Української

Спілки ветеранів Афганістану

(воїнів-інтернаціоналістів)

КОВАЛЬЧУК

Олександр Іванович

Рівненська обласна організація ветеранів

України

КУДЕЛЯ

Петро Іванович

Громадська організація «Суспільно-культурне

товариство «Забужжя»

ЛЕПЕХА

Іван Васильович

Громадська організація «Обласна ветеранська

спілка учасників АТО Рівненщини»

МАШКОВА

 Галина Олексіївна

Рівненська обласна організація ветеранів

України

ОМЕЛЬЧУК

Роман Юстимович

Братство вояків УПА ім.Клима Савура

ПІВТОРАК

Ольга Вікторівна

Громадська організація «Простір твоїх

Можливостей»

СУЛІМА

Микола Миколайович

Громадська організація «Обласна ветеранська

спілка учасників АТО Рівненщини»

ТКАЧУК

Юрій Володимирович

Громадська організація «Фонд молодіжних

ініціатив «Крила»

ХОМЕНКО

Ігор Володимирович

Громадська організація «Активне Рівне»

ШИНКАРЕНКО

Вікторія Степанівна

Громадська організація «Обласна ветеранська

 спілка учасників АТО Рівненщини»

ЗІНИЧ

Сергій Васильович

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

ДЬЯКОВ

Андрій

Директор БШ

ВСТУПНЕ СЛОВО.      

ВИСТУПИЛА: ЗАКУСІЛОВА А.М. - голова комісії, перший заступник директора департаменту, щодо особливостей організації та проведення обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році. Зауважила, що загальна сума коштів, яка передбачена Програмою соціального захисту населення Рівненської області на 2020 рік на фінансування програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, становить 880,0 тис.грн, затверджено обласним бюджетом Рівненської області на 2020 рік - 625,6 тис.грн. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу) становить 60,0 тис. грн.

Кількість отриманих конкурсних пропозицій - 22 (інститутів громадянського суспільства -13), допущено до другого етапу конкурсу - 18 конкурсних пропозицій (або 8 - інститутів громадянського суспільства).

Пропозиція: затвердити наступний порядок денний засідання конкурсної комісії.

                                                     ПОРЯДОК ДЕННИЙ

                                            засідання конкурсної комісії:

І. Розгляд конкурсних пропозицій інститутів громадянського суспільства, які допущені до другого етапу обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році та проведення відкритого захисту конкурсних пропозицій.

II. Проведення індивідуального оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій, заповнення ними оціночних форм та збір і підсумовування оцінок членів конкурсної комісії.

III. Встановлення результатів конкурсу, визначення переможців та інформування про результати конкурсу.

IV. Різне.


Голосували:

"за" - 8 осіб, "проти"- 0 осіб, " утримались"- 0 осіб.

Вирішили: затвердити порядок денний засідання конкурсної комісії.

І. Розгляд конкурсних пропозицій інститутів громадянського суспільства, які допущені до другого етапу обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році та проведення відкритого захисту конкурсних пропозицій

СЛУХАЛИ: ЗАКУСІЛОВУ А.М., яка наголосила, що проекти інститутів громадянського суспільства спрямовані на розвиток громадянського суспільства, діяльність яких має соціальне спрямування, у тому числі громадських об'єднань ветеранів, та залучення їх до розв'язання соціальних проблем відповідно до визначених організатором конкурсу пріоритетних напрямків на території Рівненської області.

Захист конкурсних пропозицій проводиться шляхом оцінювання поданих пропозицій інститутів громадянського суспільства, формування рейтингу конкурсних пропозицій та визначення переможців конкурсу відповідно до зазначеного рейтингу та обсягу бюджетних коштів для виконання (реалізації) програм (проектів, заходів).

Члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють шляхом виставлення балів (від 0 до 5) за такими критеріями:

відповідність програми (проекту, заходу) її (його) меті;

реалістичність досягнення і значущість очікуваних результатів та результативних показників виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);

очікувана ефективність використання бюджетних коштів (співвідношення кошторису витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), та очікуваних результатів виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);

рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення, необхідного для виконання (реалізації) програми (проекту, заходу), досвід провадження діяльності у відповідній сфері.

Конкурс проводиться шляхом оцінювання поданих конкурсних пропозицій та визначення переможців конкурсу відповідно до зазначеного рейтингу та обсягу бюджетних коштів для виконання (реалізації) програм (проектів, заходів).

Конкурсна комісія на своєму засіданні підсумовує результати оцінки конкурсних пропозицій, складає рейтинг конкурсних пропозицій. Рейтинг конкурсних пропозицій впорядковується за балами від більшого до меншого.

Закусілова А.М. запропонувала провести відкритий захист конкурсних пропозицій представниками інститутів громадянського суспільства.


  СЛУХАЛИ:

1. Буковську С.Ф. Товариство політв'язнів та репресованих з презентацією проектної пропозиції "Відзначення святкових, пам'ятних та історичних дат і вшанування пам'яті борців за волю України " 

По питанню обговорення виступили: Закусілова А.М.,Дікало В.Я.

 2. Омельчука Р.Ю. Братство вояків УПА ім. Клима Савура з презентацією проектної пропозиції "Відзначення святкових, пам'ятних та історичних дат, підготовка випуск книги про сотника Журбу"

По питанню обговорення виступили: Юзвак О.Я. 

 3. Гурницького В.Ф. Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів):

з презентацією проектної пропозиції "Міжнародний фестиваль військово-патріотичної творчості "Відлуння війни".

По питанню обговорення виступили: Закусілова А.М.

- з презентацією проектної пропозиції "Відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів Афганістану та учасників АТО, присвячений пам’яті І.Холода".

По питанню обговорення виступили:  Кузьмич О.Ф., Нікольченко О.Б.

- з презентацією проектної пропозиції "Відкритий обласний чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав".

По питанню обговорення виступили: Юзвак О.Я.  

- з презентацією проектної пропозиції "Відкриті змагання зі спортивного туризму серед учасників бойових дій та членів їх сімей "Горизонти Горині"

По питанню обговорення виступили: Закусілова А.М.

4. Ткачука Ю.В. «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» з презентацією проектної пропозиції "Інтеграційна сімейна програма для учасників бойових дій "Сімейне коло".

По питанню обговорення виступили: Черній А.Л., Дікало В.Я.              

 5. Шинкаренко В.С., Громадська організація «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини»:

- із заявою про відкликання двох проектів, які подавалися на конкурс (лист про відмову від подальшої участі у конкурсі додається), а саме: "Разом ми сила" та "Екскурсійні поїздки ветеранів АТО-ООС та їх сімей, матерів та вдів загиблих героїв до Рівненського зоологічного парку" на загальну суму 92690,00 грн.

ЗАКУСІЛОВА А.М. внесла пропозицію прийняти рішення щодо припинення подальшої участі в конкурсі учасників, які письмово відмовились від відкритого захисту або не з'явилися на відкритий захист згідно п.16 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою КМУ від 12.10.2011 № 1049.

Голосували: "за" - 8 осіб, "проти"- 0 осіб, " утримались"- 0 осіб. Вирішили: припинити подальшу участь у конкурсі проеків "Разом ми сила" та "Екскурсійні поїздки ветеранів АТО-ООС та їх сімей, матерів та вдів загиблих героїв до Рівненського зоологічного парку" громадської організації «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини».

- з презентацією проектної пропозиції "Флюід-арт-арттерапія".

По питанню обговорення виступилиНікольченко О.Б.,Черній А.Л.

- з презентацією проектної пропозиції "Кризова служба підтримки ветеранів АТО-ООС".

По питанню обговорення виступили: Дікало В.Я

- з презентацією проектної пропозиції "Надання консультаційних послуг учасникам АТО-ООС".   

По питанню обговорення виступили: Юзвак О.Я., Лобчук М.І.

6. Куделю П.І. Громадська організація «Суспільно-культурне товариство «Забужжя» з презентацією проектної пропозиції "Національно-патріотичне виховання молоді".

По питанню обговорення виступили: Кузьмич О.Ф., Нікольченко О.Б.

7. Півторак О.В. Громадська організація "Простір твоїх можливостей" з презентацією проектної пропозиції "Нове життя після АТО: практичний курс підприємця".

По питанню обговорення виступили: Лобчук М.І, Юзвак О.Я.

8. Хоменко І.В. Громадська організація "Активне Рівне" з презентацією проектної пропозиції "Безоплатна правова допомога на рівні ОТГ".  

По питанню обговорення виступили: Закусілова А.М., Подоляк О.А, Лобчук М.І.

9. Машкову Г.О. Рівненська обласна організація ветеранів України  з презентацією проектної пропозиції "Ветерани війни - Ви гордість і слава держави".

По питанню обговорення виступили: Юзвак О.Я., Подоляк О.А.

 10. Ковальчука О. І. Рівненська обласна організація ветеранів України з презентацією проектної пропозиції "Конкурс ветеранських колективів художньої самодіяльності "Слава визволителям України".

По питанню обговорення виступили: Закусілова А.М.

11. Машкову Г. О. Рівненська обласна організація ветеранів України з презентацією проектної пропозиції "Соціальний захист і допомога ветеранам".

По питанню обговорення виступили: Дікало В.Я. 

   

Проведення індивідуального оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій, заповнення ними оціночних форм та збір і підсумовування оцінок членів конкурсної комісії

 

На підставі заповнених членами конкурсної комісії бланків індивідуальної оцінки конкурсних пропозицій, що додаються, визначено кількість балів по кожній конкретній конкурсній пропозиції. Результати оцінювання конкурсних пропозицій: Додаток 1 до Протоколу № 3.   

 

III. Встановлення результатів конкурсу, визначення переможців та інформування про результати конкурсу

 

За результатами оцінювання складено рейтинг оцінки конкурсних пропозицій у порядку від конкурсної пропозиції, що отримала найбільший бал, до конкурсної пропозиції, що отримала найменший бал. 

Рейтинг оцінки конкурсних пропозицій:  Додаток 2 до Протоколу № 3.  

Переможцями обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році визначено 12 проектів інститутів громадянського суспільства, які набрали найвищі бали на загальну суму 625,6 тис. грн. - Додаток 3 до Протоколу. 

Виступила : ЗАКУСІЛОВА А.М. з пропозицією затвердити рейтинг  конкурсних пропозицій і перелік переможців обласного конкурсу.             Голосували:

"за" - 8 осіб, "проти"- 0  осіб, " утримались"-  0 осіб.

Вирішили: ДОРУЧИТИ департаменту соціального захисту населення, організаторові конкурсу:

1) інформувати громадськість, у тому числі інститути громадянського суспільства, про рішення конкурсної комісії щодо визначення переможців обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році, з оприлюдненням на офіційному веб-сайті облдержадміністрації та в інший прийнятний спосіб;

2) з переможцями конкурсу укласти договори про виконання (реалізацію) програми (проекту заходу) (далі - договори).   

 

Різне

 

 СЛУХАЛИ: ЗАКУСІЛОВУ А., яка наголосила, що:

переможці Конкурсу протягом 20 днів після оголошення результатів Конкурсу повідомляють департамент соціального захисту населення облдержадміністрації щодо надання фінансової підтримки іншими організаторами конкурсів за рахунок коштів місцевих бюджетів та прийняте рішення щодо вибору одного організатора конкурсу, від якого будуть отримувати фінансування;

на підставі зазначеного рішення та інформації, наданої переможцем конкурсу, департамент соціального захисту населення протягом 25 днів затверджує перелік інститутів громадянського суспільства, визначених переможцями конкурсу, з якими будуть укладені договори про виконання (реалізацію) програми (проекту, заходу).

інститут громадянського суспільства, який визнаний переможцем конкурсу та отримав фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, подає після виконання (реалізації) програми (проекту, заходу) фінансовий та  підсумковий звіти про виконання договору та обсяг використаних бюджетних коштів за формою та у строк, що визначені організатором конкурсу.

 

           

Голова комісії:               ЗАКУСІЛОВА Анна Миколаївна

Секретар комісії :           КУЗЬМИЧ   Оксана Федорівна

Члени комісії:                ДІКАЛО  Віктор Ярославович                                                                                           

ЛОБЧУК  Микола Іванович

НІКОЛЬЧЕНКО  Олена Борисівна

ПОДОЛЯК  Оксана Андріївна

ЧЕРНІЙ Алла Леонідівна

ЮЗВАК  Олександр Ярославович

Додаток 2  до Протоколу № 3 засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів),розроблених ІГС, для виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році

Рейтинг оцінки конкурсних пропозицій:

Місце рейтингу

Найменування громадського об’єднання

Назва проекту

Обсяг фінансування, що запитується, грн.

Загальна сума балів

1

Громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила»

Інтеграційна сімейна програма для учасників бойових дій «Сімейне коло».

59550

40

2

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів Афганістану та учасників АТО, присвячений пам’яті І.Холода

50000

38,5

3

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Відкритий міжобласний чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

52000

38

4

Громадська організація «Суспільно-культурне товариство»Забужжя»

Національно-патріотичне виховання учнівської  молоді

56950

37,5

5

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Відкриті змагання зі спортивного туризму серед учасників бойових дій та членів їх сімей "Горизонти Горині"

55000


35

6

Громадська організація «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини

Флюід-арт-терапія

60000    

34,5

7

Громадська організація  "Простір твоїх можливостей"

Нове життя після АТО: практичний курс підприємця

47550 

33

8

Громадська організація «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини


Кризова служба підтримки ветеранів АТО-ООС

49360

30

9

Рівненська обласна організація Братство вояків УПА ім. Клима Савура

Відзначення святкових, памятних та історичних дат, підготовка, випуск книги про сотника Журбу                                       

40000

25,5

10

Рівненська обласна організація ветеранів України

Соціальний захист і допомога ветеранам

60000

24

11

Рівненська обласна організація ветеранів України

Конкурс ветеранських колективів художньої самодіяльності "Слава визволителям України"

60000

21,5

12

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Міжнародний фестиваль військово-патріотичної творчості «Відлуння війни»

50000

21

13

Рівненська обласна організація ветеранів України

Ветерани війни України  сини – Ви гордість і слава держави

60000

19

14

Громадська організація «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини»

Надання консультаційних послуг учасникам АТО-ООС

59900

14

15

Рівненська обласна організація Товариство політв'язнів та репресованих

Відзначення святкових, памятних та історичних дат і вшанування пам'яті борців за волю України


34000

11

16

Громадська організація "Активне Рівне"

Безоплатна правова допомога на рівні ОТГ

30000

10

Голова конкурсної комісії                                                                                                                                Анна ЗАКУСІЛОВА

Секретар конкурсної комісії                                                                                                                            Оксана КУЗЬМИЧ


Додаток 3 до Протоколу  № 3 засідання конкурсної комісії з підготовки та проведення обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів),розроблених ІГС, для виконання яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році

Перелік переможців конкурсних пропозицій обласного конкурсу

з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету у 2020 році

   

Місце рейтингу

Найменування громадської  організації

Назва проекту

                 

Рекомендований обсяг фінансування

      Бал


1

Громадська організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила»

Інтеграційна сімейна програма для учасників бойових дій «Сімейне коло».

59550

40

2

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Відкритий обласний турнір з волейболу серед ветеранів Афганістану та учасників АТО, присвячений пам’яті І.Холода

50000

38,5

3

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Відкритий міжобласний чемпіонат з плавання серед юнаків та дівчат присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

52000

38

4

Громадська організація «Суспільно-культурне товариство «Забужжя»

Національно-патріотичне виховання учнівської молоді

56950

37,5

5

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Відкриті змагання зі спортивного туризму серед учасників бойових дій та членів їх сімей "Горизонти Горині"

55000


35

6

Громадська організація «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини

Флюід-арт-терапія

60000    

34,5

7

Громадська організація  "Простір твоїх можливостей"

Нове життя після АТО: практичний курс підприємця

47550 

34

8

Громадська організація «Обласна ветеранська спілка учасників АТО Рівненщини


Кризова служба підтримки ветеранів АТО-ООС

49360

30

9

Рівненська обласна організація Братство вояків УПА ім. Клима Савура

Відзначення святкових, памятних та історичних дат, підготовка, випуск книги про сотника Журбу                                       

40000

25,5

10

Рівненська обласна організація ветеранів України

Соціальний захист і допомога ветеранам

60000

24

11

Рівненська обласна організація ветеранів України

Конкурс ветеранських колективів художньої самодіяльності "Слава визволителям України"

60000

21,5

12

Рівненська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Міжнародний фестиваль військово-патріотичної творчості «Відлуння війни»

35190

21


РАЗОМ


625600




Голова конкурсної комісії                                                                                           Анна ЗАКУСІЛОВА

Секретар конкурсної комісії                                                                                          Оксана КУЗЬМИЧ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux