Умови участі та вимоги до документів

Критеріями відбору проєктів регіональними комісіями є:

для проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) - наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;

календарний план реалізації проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) повинен становити від одного до трьох років;

співфінансування з місцевих бюджетів в обсязі не менше 10 відсотків (гарантійний лист);

спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування та їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством;

загальна кошторисна вартість проектів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 10 млн гривень, а для інших проектів - понад 1 млн гривень.

Інвестиційні програми і проекти, реалізація яких передбачає будівництво (нове будівництво, реконструкцію, реставрацію, капітальний ремонт), повинні бути розроблені відповідно до державних будівельних норм та стандартів та забезпечувати комплексний підхід щодо здійснення робіт і заходів на об’єкті будівництва (здійснення комплексу відповідних робіт та заходів у будинку, будівлі, споруді будь-якого призначення в цілому).

Інвестиційні програми і проекти, що передбачають здійснення заходів з енергозбереження будинків і споруд, повинні забезпечувати максимальну енергоефективність від їх реалізації.

При реєстрації проєкту необхідно завантажити (у форматі PDF одним файлом) кожен наступний документ:

1. Для проєктів, що передбачають будівництво (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт), подаються:

зведений кошторисний розрахунок;

звіт за результатами експертизи проєктів будівництва з обов’язковими додатками;

акт (наказ, розпорядження, рішення) про затвердження проєктної документації (відповідно до Порядку затвердження проєктів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.05. 2011 № 560);

документи щодо форми власності, класу наслідків (відповідальності) для об’єктів будівництва та підтвердження залишкової вартості для всіх проєктів.

енергетичний сертифікат будівлі для об’єктів будівництва (відповідно до статті 7 Закону України «Про енергетичну ефективність будівель»).

2. Для інших проєктів, вартість яких складає понад 1 млн гривень, розрахунок вартості здійснюється із зазначенням статей витрат (кількість, ціна за одиницю, загальна вартість, джерела фінансування в розрізі бюджетів).

Також при реєстрації проєкту потрібно завантажити фотоматеріали (стан проєкту до початку його реалізації, у кількості не менше 5 фотографій із різних ракурсів) та візуалізацію об’єкта за наявності.




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux