На Рівненщині прощалися із чотирма захисниками України
опубліковано 02 лютого 2023 року о 10:18

Рівненщина прощалася із чотирма захисниками, які віддали життя за майбутнє України: Сергієм Мойсєєвим із Корецької громади, Денисом Доценком з Березнівської громади, Олександром Шегерою з села Біловіж Сарненського району та Русланом Гузоватим із міста Вараш.


39-річний Сергій Мойсєєв із села Даничів Корецької громади загинув 22 січня під час виконання бойового завдання у селі Новоселівка Друга Покровського району Донецької області.

У березні минулого року він став на захист своєї Батьківщини та всіх нас. На війні він добросовісно захищав свою землю, за що і був нагороджений медаллю «Незламним у російсько-українській війні». В загиблого Героя залишилася дружина та діти.


20-річний нацгвардієць Денис Доценко помер 23 січня у госпіталі від тяжкого поранення, отриманого під час боїв поблизу населеного пункту Мала Токмачка Донецької області. Найстарший та єдиний син у багатодітній родині Доценків із села Бистричі Березнівської громади після строкової служби у ЗСУ, став на захист Батьківщини. Був гранатометником взводу оперативного призначення у лавах Національної гвардії України. Батьки втратили єдиного сина, сестри турботливого брата, військові побратими - вірного та надійного товариша, Березнівщина – щирого патріота.


40-річний Олександр Шегера народився у селі Біловіж нині Сарненського району. Здобув фах лісника на Київщині, відслужив строкову службу в армії та повернувся додому. Певний час працював пожежником у місцевому лісництві, а за тим працював у інших містах. Олександр був на заробітках у Краматорську, коли почалося повномасштабне вторгнення. Мабуть з тиждень діставався додому, а щойно приїхав – пішов воювати. Служив в артилерії.


40-річний старший солдат Олександр Шегера загинув 23 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Водяне Донецької області. У Героя залишились двоє діток: 18-річна донька Христина та 15-річний син Іван, батьки, двоє братів...


29-річний солдат 20-ї запасної роти 36-ої окремої бригади морської піхоти Руслан Гузоватий загинув 23 січня у бою біля села Водяне Донецької області. Без батька залишилася малолітня дитина…


Щирі співчуття рідним та близьким Героїв. Вічна пам‘ять та шана воїнам!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux