На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох Героїв
опубліковано 21 листопада 2022 року о 10:16

На Рівненщині попрощалися із чотирма воїнами-захисниками України. У Здолбунівській громаді провели в останню дорогу Петра Біляєва з П’ятигір, Олександра Карашевича з села Новосілки та здолбунівчанина Артема Філюка. У Вирівській ТГ поховали Сергія Павлушка. 

Петро Біляєв народився у селі П’ятигори. Здобув професію слюсаря з ремонту рухомого складу у Здолбунівському ПТУ № 2. Працював, проводив час з родиною, дуже любив своїх племінників. Ще у 2014-му пішов захищати Україну, став мінометником. Підписав контракт із ЗСУ, воював на Донеччині та Луганщині. Нагороджений Почесною відзнакою «За мужність та відвагу», мав нагрудні знаки «Учасник АТО», «Ветеран війни». 21 лютого цього року Петро Біляєв поновив контракт. І після повномасштабного вторгнення рф став на захист країни. Ніколи не скаржився, казав рідним, що повернеться з перемогою. Але 15 листопада в результаті ворожого обстрілу у Сватівському районі Луганської області Петро Біляєв загинув. Йому назавжди залишиться 45 років… 

Олександр Карашевич народився в селі Івачків. Після закінчення школи у Здолбунівському ПТУ №3 здобув спеціальність «Електрогазозварювальник». Односельці з Новосілок згадують його як працьовиту, життєрадісну та світлу людину. У 2014 році вчився артилерійській справі. А після 24 лютого Олександр пішов захищати Батьківщину. Під час бойових дій воїн отримав контузію. Після лікування знову вирушив на фронт. 12 листопада в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вільшани Харківської області Олександр Карашевич загинув. У нього залишилася мама, син та донька. Воїну було 49…

Артем Філюк - здолбунівчанин. Зростав у дружній родині, закінчив Здолбунівську школу № 5. Здобув спеціальність «Слюсар», пішов працювати на залізницю. У 2019 році Артема призвали на військову службу. Тоді він підписав контракт зі Збройними силами України. У кінці травня цього року Артем зі своєю частиною вже були на Донеччині, згодом передислокувалися на Харківщину. У жовтні він приїхав у відпустку, одружився. Обіцяв дружині повернутися. 4 листопада ще зателефонував батькам та довго з ними спілкувався. А 12 листопада внаслідок ворожого обстрілу в районі населеного пункту Берестове Харківської області Артем Філюк загинув. Йому було 27. У воїна залишилися батьки, дружина та донька.

Жителі Вирівської громади провели в останню дорогу Сергія Павлушка. Захисник народився у Ясногірці, проживав у селі Селище та працював водієм у ТОВ «Селищанський гранітний кар’єр». Був мобілізований 1 березня до лав Збройних Сил України. 11 листопада Сергій Павлушко загинув, захищаючи Україну від російських окупантів поблизу села Невельське Покровського району Донецької області. У Героя залишилися дружина, дочка і два сина.

Низький уклін українським воїнам-захисникам!

Навіки будемо пам’ятати їх мужність і подвиг, проявлені в боротьбі з російським агресором!

Щирі співчуття рідним і близьким загиблих воїнів!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux