Дві команди з черліденгу представлятимуть Здолбунівську громаду на Всеукраїнських шкільних лігах
опубліковано 08 лютого 2024 року о 17:45

Нещодавно команди з черліденгу Здолбунівських ліцеїв №4 та №6 показали свої номери на відкритті ІІ етапу змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

«MY WAY» - це команда ліцею №4. Їх наставниця Анастасія Мойсенко розповіла, що команду створили ще минулої весни. 

  «Тоді в місті проходили змагання із флаг-футболу, тож потрібно було підтримувати наших ліцеїстів на змаганнях. Разом із ученицею тоді ще 9 класу Віталіною Карпінською у нас зʼявилась ідея створити команду черліденгу. Зробили оголошення, обрали назву, зібралась група дівчат і вже з ними почали вивчати різні підтримки та робити постановки», - розповіла Анастасія.

У цьому навчальному році також активно проходять тренування. Дівчата взяли участь у змаганнях, які відбувалися в Києві, Львові та інших містах. На XVIII кубку України із черліденгу команда «MY WAY» зайняла II місце. 

Наразі у команді 13 дівчат, це учениці 5-7 класів та одна першокласниця.

Анастасія Мойсенко працює у школі вже другий рік на посаді педагога-організатора та вчителькою фізичної культури. Паралельно вона ще навчається в університеті. Серед хобі – фотографування та ведення соцмереж, зокрема й сторінок ліцею. 

«CheerTigers Тигриці» - це команда з черліденгу Здолбунівського ліцеї №6, також заснована весною 2023 року. 

«Ідея створення черліденгу в нашому ліцеї належить ексдиректору Світлані Галій. Великий внесок у розвиток цієї команди дали заступниця директора з виховної роботи Анастасія Кличко та Ангеліна Рачковська, учениця на той час 10 класу. У вересні цього року ми збільшили її склад до 18 учасниць. А саме влаштували відбір для дівчаток, де вони показували свою майстерність і виразність», - повідомила наставниця Анастасія Опалько. 

Зараз команда складається з ліцеїсток 5-8 класів. Усі учасниці активні та наповнені енергією. Також мають велику мотивацію працювати та розвиватися!

Анастасія Опалько – педагог-організатор, за фахом учителька музики. Працює у ліцеї №6 з вересня. У вільний час співає в камерному хорі «Воскресіння».

На фото - учасники змагань На фото - учасники змагань На фото - учасники змагань На фото - учасники змагань На фото - учасники змагань
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux