Більше 8 тонн різноманітних хлібобулочних виробів та понад 400 кг пельменів в день виготовляють підприємства на Дубенщині
опубліковано 11 квітня 2022 року о 18:02

Під час робочого візиту на Дубенщину начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав підприємства «Добра хлібина» та «З макітри». Перше випікає хліб, булки та пряники. Друге спеціалізується на виготовленні 60 видів напівфабрикатів.


Головне правило роботи – лише натуральні інгредієнти, без замінників. Крім того, багато процесів виробництва відбуваються не машинами, а руками працівників. Використовуються як стародавні традиції та рецептури, так і нові технології виробництва. Наприклад, хліб формують у спеціальних формах з лози, а випікають в сучасних пічках.


«З початку війни підприємства одразу розпочали допомагати військовим, волонтерам та переселенцям. Щотижня близько тисячі хлібин передають безоплатно. Дякую соціально-відповідальному бізнесу за допомогу. Підтримуймо рівненських виробників!», - наголосив Віталій Коваль.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux