В ОТГ Рівненщини відкриваються поліцейські станції
опубліковано 18 червня 2020 року о 11:25

До Дня дільничного офіцера поліції, одразу у кількох ОТГ Рівненщини урочисто відкрито поліцейські станції. Це службове приміщення поліцейських офіцерів громади, яке обладнане всім необхідним для ефективної роботи, повідомляє ULEAD Рівненський регіональний офіс.

Так, у Демидівці поліцейську станцію відкрили селищний голова Віктор Іщук та начальник Демидівського відділення поліції Віталій Майдан. Службове приміщення, де є робочий кабінет та кімната відпочинку, оснащене оргтехнікою, меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою.

Поліцейський офіцер громади Петро Уяздовський запевнив, що буде робити все можливе, аби люди йому довіряли і відчували себе у безпеці.

У Висоцькій ОТГ на відкриття поліцейської станції прибули керівники Дубровицької РДА та районної ради. Голова громади Людмила Гура ключі від приміщення вручила офіцеру громади Григорію Мазуркевичу.

Цього дня посадовці Дубровицького району побували й на відкритті поліцейської станції Миляцької ОТГ. Станція розміщена у селі Жадень. Як відзначив голова ОТГ Федір Хлебович, поліцейський офіцер має стати надійною опорою у забезпеченні правопорядку в громаді.

Разом з головою ОТГ Віктором Савчиним у Немовичах поліцейську станцію відкривали голова Сарненскої РДА Олександр Кохан, голова Сарненської районної ради Руслан Серпенінов, начальник Сарненського ВП ГУНП в Рівненськй області Григорій Гольонко. На відкриття прийшли і небайдужі мешканці громади.

Станція розташована в приміщенні, яке знаходиться по вулиці Острозького у Немовичах. У ній створенні комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівників поліції: облаштовано необхідними меблями та оргтехнікою.

Нагадаємо, що в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади», з квітня 2020 року поліцейські офіцери почали працювати у багатьох ОТГ Рівненщини. Перед призначенням кожен із них пройшов багатоетапний відбір, спеціальну поглиблену підготовку за участі українських та іноземних фахівців та стажування на базі поліції Дніпропетровської області, яка стала пілотною в проекті.

Оскільки поліцейські офіцери стануть частиною громади, це дасть їм змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Минулого тижня поліцейські офіцери отримали 23 нові службові автомобілі.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux