Усі населені пункти Рівненщини – з електропостачанням, але з тимчасовими відключеннями  
опубліковано 24 жовтня 2022 року о 17:03

Про поточну ситуацію із електропостачанням на Рівненщині розповіли начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький. Нагадаємо, через ракетні удари на Рівненщині сталося масштабне руйнування та перебої  з постачанням електроенергії в області.



«Наразі у цілодобовому режимі 95 енергетиків працюють над усуненням наслідків ракетних ударів на Рівненщині. Тому просимо із розумінням поставитися до тимчасових перебоїв. Всі населені пункти області мають напругу. Проте подається вона за графіком та із перебоями. Передусім забезпечують електроенергією об’єкти критичної інфраструктури: лікарні, водоканал, тепломережі, насосні станції», - зазначив Віталій Коваль.




Очільник області додав, що сьогодні мова йде про виживання всієї енергосистеми України. Тому інколи за рахунок одних населених пунктів подається напруга в інші, то ж плановість роботи енергетиків залежить від багатьох факторів, які не всі передбачені. Крім планових відключень електроенергії бувають і аварійні. 




Про такі віялові відключення потрібно слідкувати за повідомленнями «Рівнеобленерго» та Рівненської ОДА, їхніми  сторінками у соцмережах.




Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький звернувся із проханням віднестися із розумінням до роботи кол-центру «Рівнеобленерго», лінії якого у ці дні перевантажені. «20 наших працівників приймають дзвінки. Тож одночасно отримати півсотні звернень – вони не можуть. Працюємо 24 години на добу і робим все, щоб інформувати жителів про ситуацію, яка склалася на даний момент в енергосистемі області», - прокоментував Сергій Невмержицький.




Нагадуємо телефони кол-центру «Рівненобленерго»: (0362) 69-42-98, (067) 620-44-11, (050) 490-44-11, (093) 320-44-11.




Також працює гаряча лінія Рівненської ОДА – 0 800500078. 




«Усі маємо з розумінням поставитися до тимчасових перебоїв. Подолаємо усі виклики. Ми впевнені у своїй перемозі і кожен на своєму місці робить все можливе. Дякуємо енергетикам та з вірою у ЗСУ тримаємо стрій і йдемо далі», - наголосив очільник області.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux