У Рівному відбудеться регіональний онлайн-форум «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці»
опубліковано 30 серпня 2021 року о 15:50

Форум об'єднає громадський сектор, заклади освіти та державні органи, бізнес і молодь в Рівному та області в діалозі про кращі умови працевлаштування та побудови кар'єри для молодих людей в регіоні. 


7 вересня експертна платформа Career Hub та Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо» за підтримки Мінмолодьспорту та Рівненської ОДА проведуть безкоштовний регіональний форум «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці». 


Захід проводитиметься онлайн та об'єднає громадський сектор, заклади освіти та державні органи, бізнес і молодь в Рівному та Рівненській області. Також метою форуму є залучення місцевих бізнесів до підписання «Українського Пакту заради молоді - 2025» задля створення нових робочих місць для молодих людей в регіоні. 


До форуму «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці» також долучаться представники провідних роботодавців регіону, які є діючими та новими підписантами «Українського Пакту заради молоді - 2025», зокрема Альфа-Банк Україна, lifecell, Райффайзен Банк і Reikartz Hotel Group, для презентації кар'єрних можливостей в цих компаніях. 


Учасники матимуть змогу в інтерактивному форматі взаємодіяти одне з одним. 

Так, наприклад, на «майстерні майбутнього» молодь, бізнес, громадський сектор, заклади освіти та державні органи працюватимуть спільно над питанням покращення працевлаштування та життя в регіоні, а потім презентують напрацювання та розроблять план дій. А на онлайн-практикумі HR-експерти розкажуть, як створити ідеальне резюме, що обов'язково варто зазначати, щоб отримати роботу, а чого в жодному разі не варто згадувати. 


Форум проводитиметься 7 вересня з 10:00 до 16:30. 

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 5 вересня. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/SZW5TSFBNanfKKLSA 

Подія на Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/421525469294678/ 


Якщо у вас є запитання, звертайтеся до адміністратора простору Career Hub Євгенія Савельєва, ys@csr-ukraine.org, тел.: 093 585 47 89

_________


Форум «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці» організовують Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується  IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Національні партнери: Міністерство молоді та спорту України, Рівненська ОДА. 

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.  

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux