У Рівненському та Сарненському районах попрощалися із п’ятьма Героями
опубліковано 18 листопада 2022 року о 10:32

У Рівненському та Сарненському районах відбулися прощання із п’ятьма воїнами, які загинули від рук російських агресорів, захищаючи рідну Україну.

31-річний солдат Дмитро Марцинковський народився та виріс у Рівному. Працював менеджером з продажу. З дружиною любив подорожувати, будували плани на майбутнє, чекали народження дитини. Проте усі плани зруйнувала війна. Воїн загинув 9 листопада на Донеччині через мінно-вибухову травму під час бойового завдання із захисту Батьківщини. 

36-річний старший солдат Микола Омельчук народився у Здолбунові. Навчався у місцевій школі №6. Працював на будівництві. Енергійний, працьовитий, любив свою роботу. Микола - учасник бойових дій,  брав участь в АТО на Сході України у 2015 році. Захисник не залишився осторонь, коли росія розв’язала повномасштабну війну. Військовослужбовець загинув 13 листопада, виконуючи бойове завдання у Сватівському районі на Луганщині.

32-річний солдат-кулеметник Павло Бондарець народився та виріс у селі Красносілля на Гощанщині, там навчався у місцевій школі, згодом закінчив МЕГУ. Щирий, енергійний, мужній та усміхнений, вірний патріот рідної землі - саме таким пам’ятатимуть Павла. Боєць загинув 12 листопада внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання із захисту України в районі населеного пункту Павлівка Донецької області. У воїна-захисника залишилися дружина, син і дві доньки.

45-річний солдат Володимир Єлістратов проживав у Слобідці на Острожчині. Воїн загинув 11 листопада від мінно-вибухової травми, несумісної з життям, яку отримав під час виконання бойового завдання поблизу Павлівки Донецької області. У Героя залишилися батьки, дружина та двоє дітей. 

37-річний лейтенант ЗСУ Олександр Опанасик проживав у Висоцьку Сарненського району. У квітні цього року його призвали на військову службу по мобілізації. Мужній і сміливий захисник рідної землі. Військовослужбовець загинув 31 жовтня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту  Спірне Донецької області. Після потужного обстрілу ворогом позицій ЗСУ Олександр вивів поранених бійців і виніс на собі побратима, знову повернувся на бойову позицію, де і загинув. У воїна залишились батьки та дружина.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих захисників України, які втратили найдорожчих людей.

Згадаймо кожного, хто віддав своє життя за Батьківщину та нашу свободу.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux