Спортивний «магніт» у Рівному готовий на 65% - Міністр молоді та спорту
опубліковано 08 вересня 2020 року о 14:29

Спортивний комплекс на Макарова є найбільшим у Західній Україні. Ввести в експлуатацію першу чергу будівництва планують вже у наступному році.



Про це зазначив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, який сьогодні із робочою поїздкою  перебуває на Рівненщині. Так, разом із головою Рівненської ОДА Віталієм Ковалем він проінспектував будівництво універсального спортивного комплексу на вулиці Макарова у Рівному.



«Спортивний «магніт» у Рівному вже готовий на 65%. Об’єкт планується ввести в експлуатацію у наступному році. Цей спортзал входить до проєкту Офісу Президента з побудови 25 спортивних «магнітів» по всій країні. Дуже важливо, щоб такі об’єкти були максимально функціональними та тут зранку до вечора, кожного дня, займалися люди фізичною активністю. Тому міністерство буде максимально долучатися до завершення його будівництва. Адже це найбільший такий проект в Західній Україні. Також окремо відзначу роботу голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, який велику увагу приділяє спортивній галузі», - зауважив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.



Універсальний спортивний зал розрахований на 3000 глядачів та матиме змогу швидко трансформуватися в глядацький концертний зал для проведення не тільки спортивних змагань всеукраїнського чи міжнародного рівня, а й культурних та мистецьких заходів.


Зокрема, у ньому матимуть змогу проводити навчально-тренувальні заняття та змагання з таких видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, гандбол та ін.



 «Об’єкт не стане довгобудом, адже плануємо завершити першу чергу вже в наступному році. Попередньо, спортивна субвенція на цей об’єкт  – більше 64 мільйонів гривень. Ми маємо стійку підтримку держави, але і надалі продовжуємо комунікувати з міністерством, аби продовжувати формувати спортивну інфраструктуру області. Для нас - це не лише спосіб залучити рівнян до здорового способу життя. Це точка росту регіону, туристичний магніт», - розповів Віталій Коваль.



Нині вже збудовано два поверхи, облаштовані трибуни та встановлені вікна. Будівельники перекривають дах, аби із настанням холодів можна було перейти до внутрішніх робіт.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux