Рівненські "динамівці" підвели підсумки роботи у 2020 році
опубліковано 06 квітня 2021 року о 17:10

У головному управлінні Національної поліції в Рівненській області відбулася позачергова конференція «Рівненської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.




Участь в заході взяли заступниця міністра молоді та спорту Ніна Уманець, заступник голови ОДА Сергій Гемберг, голова обласної ради Сергій Кондрачук та начальник управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Віталій Ліпський.




На засіданні підбили підсумки роботи у 2020 році та обрали голову громадської організації. Новим керівником став начальник ГУ НП в Рівненській області Олексій Камишанський. Також на конференції переобрали 12 членів президії та обрали нову контрольно-ревізійну комісію у складі 3 людей.




«Хочу відзначити одну важливу соціальну місію ФСТ «Динамо» України» – роботу з молоддю. Функціонування Рівненської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Юний динамівець» дозволяє залучити до спорту близько 200 дітей, віком від 5 до 14 років. Тому переконаний, переможну ходу товариства продовжуватиме і молода зміна», - зазначив заступник голови ОДА Сергій Гемберг.




Під час конференції роботу громадської організації визнали задовільною та визначили завдання для подальшого розвитку та популяризації фізичної культури, спорту та олімпійського руху.




«З моменту створення у 1944 році рівненського «Динамо» не одне покоління спортсменів-динамівців вписали багато славних сторінок в історію становлення і розвитку фізичної культури та спорту в Україні. А на сьогодні обласна організація об’єднує 15 спортивних колективів фізичної культури та налічує майже 3,5 тисяч членів», - відзначила заступниця міністра молоді та спорту Ніна Уманець.




На заході нагородили переможців та призерів чемпіонату «Рівненської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України» за підсумками обласних змагань за програмою «Динаміада-2020», а саме: колективи фізичної культури та спорту нацполіції, судової служби охорони та Державної служби надзвичайних ситуацій в Рівненській області. Також нагородили 10 кращих спортсменів та тренерів товариства.




До слова, Рівненська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України організовує та здійснює фізкультурно-спортивну роботу серед працівників правоохоронних органів та рятувальних служб Міністерства з надзвичайних ситуацій з ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. На сьогодні організація об’єднує колективи фізичної культури ГУ НП, УСБУ, Прокуратури, ДФС, митниці, слідчого ізолятору, виправних колоній, ДСНС, нацполіції, Служби судової охорони та інші.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux