Рівненщина попрощалася з п'ятьма Героями
опубліковано 10 березня 2023 року о 10:25

Мізоцька громада попрощалась із захисником Андрієм Хом’яком. Йому назавжди залишиться 32 роки. Воїн загинув 23 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання у Донецької області. В нього залишилася матір, брати та сестри. Бійця поховали в рідному селі Спасів.

На Березнівщині в останню дорогу провели захисника Анатолія Рябчука. Йому було 36 років. Під час виконання військового обов’язку серце чоловіка перестало битися. Анатолій Рябчук був учасником АТО/ООС - став на захист рідної землі у 2015 році. Після повномасштабного вторгнення боронив рідну землю поблизу населеного пункту Подоли Харківської області. Служив стрільцем-гранатометником. У мирному житті Анатолій, в минулому директор Березнівського районного будинку культури, був професійним хореографом. Його згадують як талановиту людину з великим серцем. Таким він залишиться у пам’яті батьків, братів і сестер, колег, друзів та побратимів. Захисника поховали у рідному селі Вітковичі.

У скорботі й Костопільська громада. Тут попрощалися з загиблим захисником В'ячеславом Сидоруком. Йому назавжди залишиться 33 роки. Боєць загинув 22 лютого поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області. В'ячеслав вважався безвісти зниклим. 9 березня після пошуків його тіло повернули на рідну землю. Військовий - родом із Березного, проте коли одружився, то з сім’єю проживав у Костополі. В загиблого захисника залишилася 10-річна донька.

У селі Люхча на Сарненщині в останню дорогу провели захисника Олександра Ніколайчука. Він помер 18 лютого у м. Костянтинівка Донецької області під час проходження служби. У воїна не витримало серце. Без батька залишилася дитина, без сина - батьки.

У селі Бережниця, що на Дубровиччині, попрощались із загиблим захисником Сергієм Уколовим. Він прожив тут останні сім років життя. Із села Бережниця родом його дружина. Тут у них народилися двоє донечок. Сергій був дуже працьовитим і чуйним. Отримавши повістку, чоловік  став на захист Батьківщини у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. 5 березня 2023 року, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області, Сергій героїчно загинув. Поховали воїна у рідному селі Кузьмівка Степанської громади.

Світла пам'ять Героям!

Співчуття рідним та близьким!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux