Рівненщина прощається із загиблими на війні військовими
опубліковано 21 травня 2022 року о 10:25

Рівненщина знову в скорботі, бо прощається із загиблими на війні військовими.

Олександр Ільченко з Гощанщини загинув 11 травня 2022 року від мінно-вибухової травми та вогнепального осколкового поранення внаслідок артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Тошківка Луганської області. Йому було 47 років. У нього залишилися дружина та двоє дітей.

56-річний Сергій Степанюк, уродженець Гощанщини, був одним із перших, хто пішов зі зброєю в руках захищати свою країну від ворога. Старший сержант Сергій Степанюк загинув 13 травня внаслідок мінометного обстрілу в районі Новоукраїнки Донецької області. Прощання із Сергієм Степанюком відбулося в селі Синів. У Героя залишилися дружина та дві доньки. Похоронили Сергія в рідному селі.

20 травня в селі Друхів на Березнівщині попрощалися з Віктором Тимофієвим, 1971 р.н. Старший стрілець механізованого відділення загинув 12 травня під час виконання бойових завдань у районі смт Тошківка Сєвєродонецького району Луганської області від поранення. У Віктора Тимофієва залишилися дружина, троє дітей.

Цього ж дня в селі Лінчин на Березнівщині попрощалися із Павлом Зінкевичем, 1995 р.н. Павло був гранатометником механізованого відділення, старшим солдатом. Павло Зінкевич загинув 15 травня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі Долини Донецької області. Павло Зінкевич був єдиним сином у батьків.

20 травня в селі Решуцьк Олександрійська громада попрощалася із загиблим Героєм Валерієм Кривіцьким, 1972 року народження. До війни працював у воєнізованій охороні залізниці. 12 травня у м.Харків у бою з окупантами Валерій отримав важке поранення в голову, 17 травня воїн помер. Похоронили Героя на кладовищі в селі Решуцьк. У Валерія Кривіцького залишилися дружина, дві доньки.

Дубенщина теж має втрату. При виконанні бойового завдання, захищаючи Батьківщину, загинув військовослужбовець Ярослав Савчук. Прощання з воїном відбулося у Дубні на майдані Незалежності. 20 травня в місті було оголошено День жалоби.

Трагічна звістка надійшла також у Рокитнівську громаду. У війні з російським агресором загинув Олександр Бабич, 1991 р.н. 16 травня старший солдат, стрілець-помічник гранатометника потрапив під обстріл ворожої ДРГ в районі міста Красногорівка Донецької області.

Герої не вмирають! Слава та вічна пам'ять!

Згадаємо усіх українців, які віддали життя, всіх, хто воював, всіх військових, цивільних та дітей.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux