Релоковане на Рівненщину м‘ясне підприємство отримало «нульовий» кредит для ведення бізнесу
опубліковано 27 квітня 2022 року о 16:33

На Рівненщині вперше релоковане підприємство з Київщини «Димне м‘ясо від Тараса» отримало безвідсотковий кредит на ведення бізнесу. Таку фінансову допомогу надав Ощадбанк. Кредит підприємцю дали на три роки.

«Релокований бізнес може скористатися програмами кредитування. Власник компанії «Димне м‘ясо від Тараса» звернувся в Ощадбанк і отримав додаткову фінансову допомогу у вигляді кредиту на розвиток бізнесу. Закликаємо усіх релокованих підприємців також користуватися тими додатковими можливостями, які надає держава», – каже Руслан Прокопчук, керівник філії «Ощодбанку».

Щоб отримати такий кредит, підприємство повинне працювати не менше двох років, продовжувати ту ж саму діяльність в регіоні, якою займалося до переїзду, а також надати фінансовий звіт.

Загалом процедурний процес займає близько тижня.

«Ми брали обігові кошти для того, щоб забезпечити закупівлю сировини, виготовити з неї продукт і відвантажити його як у приватні мережі, так і на держзамовлення. За тиждень ми отримали кошти на рахунок. Користувалися послугами Ощадбанку ще до війни, тому без вагань звернулися до них щодо цієї програми», – розповідає власник компанії «Димне м‘ясо від Тараса» Тарас Парандій.

Додамо, що вже перші 10 тисяч банок продукції, виготовлених на Рівненщині, поїхали у супермаркети Києва.

Нагадаємо, компанія «Димне м‘ясо від Тараса» у березні цього року через війну передислокувалася з Київщини на Рівненщину. Власник підприємства Тарас Парандій каже, що завдяки підтримці влади вдалося оперативно знайти в області приміщення для потужностей виробництва.

Компанія спеціалізується на виготовленні в'ялено-копчених м'ясних виробів. Наразі підприємство «Димне м‘ясо від Тараса» запустило нову лінію виробництва – тушкованок та готових страв тривалого зберігання.

Також підприємець додає, що в мирний час компанія планує продовжувати працювати на Рівненщині.

Водночас начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль нагадує, що в області створили Центр економічного розвитку та релокації бізнесу.

«Його завдання – допомогти бізнесу переїхати з районів бойових дій. Розраховую, що невдовзі компанії, які виявили бажання працювати у нас в області, активно увіллються в економіку Рівненщини», – прокоментував Віталій Коваль.

Звернутися в Центр економічного розвитку та релокації бізнесу можна за номером: 0800332723.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux