Платники податків Рівненщини: стали відомі кращі з кращих
опубліковано 04 вересня 2020 року о 14:02

У першу неділю вересня підприємці Рівненщини відзначатимуть своє професійне свято. Напередодні, кращих представників малого і середнього бізнесу відзначили у Рівненській ОДА.


Вони перемогли у щорічному конкурсі – обласному турі Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019». Підприємці отримали нагороди за результатами минулорічної діяльності. А саме за високий рівень сплати податків до місцевих бюджетів, створення робочих місць, реалізацію соціальних програм тощо.


«Ми дякуємо вам за чесно сплачені податки. Ви не зупинилися в непрості часи та рухаєтеся далі. Завдяки вашій щоденній роботі в області будуються дитсадки, школи та інші соціальні об’єкти», - звернувся голова ОДА Віталій Коваль до присутніх.


До слова, під час пандемії COVID-19 бізнес-спільнота долучилася до допомоги медичним закладам Рівненщини.


Відзнаки отримали 19 підприємств. Серед них – ПСП «Україна», ТОВ «ККНК «Технобуд», ТОВ «Радивилівмолоко» ТДВ «Поліссяхліб», ПРАТ «Рівненська фабрика нетканих матеріалів», ПП«Агро-Експрес-Сервіс», ТОВ СГП «Ім.Воловікова», СФГ «Крупець-Агроптиця», ПСП «Шпанівське», ТзОВ кузнецовське налагоджувально-монтажне підприємство «Електропівден-монтаж», ТзОВ фірма «Екорембуд ЛТД», ТОВ «Реноме-Євробуд», ТЗОВ «Полюс», ЛТД ТОВ «ТВК  Рамос», ППФ «Техзапчастина», ТОВ «Транс-Н». Також три підприємці – Ніна Торовець, Валентин Сергієнко, Оксана Гоч.


Захід щорічно проводиться «Асоціацією платників податків України».


Найсумлінніших платників податків визначали у галузях промисловості, сільського господарства, будівництва, харчової та переробки, наданні послуг.


В свою чергу, податківці відзначили, що з початку року підприємці Рівненщини сплатили майже 6,1 мільярдів гривень. А це на 437,4 млн грн більше за аналогічний період минулого року. Також на 185 млн грн більше сплатили соціального внеску.


Після нагородження присутні обговорили практику і перспективи розвитку підприємницької діяльності, питання дерегуляції та державного контролю за діяльністю бізнесу.


Також підписали Меморандум про співробітництво між Рівненською обласною державною адміністрацією, ГУ ДПС у Рівненській області, Поліською митницею Держмитслужби та ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в Рівненській області. Головна мета – продовжити соціальне партнерство та взаємну відповідальність.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux