На Рівненщині запустили сімейний бізнес з виготовлення дитячих іграшок
опубліковано 04 вересня 2023 року о 11:40

Юлія Корнійчук з міста Костопіль хоч і має вищу гуманітарну освіту, проте понад 10 років працювала у меблевому та деревообробному виробництві. Тож спираючись на свій досвід роботи пані Юлія планувала розпочати сімейний бізнес з виготовлення дитячих іграшок (3d пазлів, конструкторів, ексклюзивних лялькових будиночків, замків та інших іграшок з дерева) та предметів інтер’єру під власним брендом «UKO» з екологічно чистих матеріалів. До того ж жінка мала практичні навички роботи у графічних та проєктувальних програмах.

Тож для реалізації свого проєкту пані Юлія скористалася урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа». Вона склала бізнес-план, подала його разом з онлайн-заявкою через портал «Дія», та успішно пройшла співбесіду у Рівненському обласному центрі зайнятості. А згодом – отримала позитивне рішення Державного центру зайнятості на отримання мікрогранту.

На отримані кошти гранту підприємиця закупила необхідне обладнання, матеріали та облаштувала майстерню.

Також, за умовами даної програми грантоотримувачка створила два нових робочих місця, з-поміж зареєстрованих безробітних.

Наразі вже є перші вироби, виготовленні власними руками.

«Попит на екопродукцію збільшується. А на ринку відчувається дефіцит продукції, яка б одночасно була цікавою, екологічною та розвивальною. Тому створюються усі передумови для заняття місця у відповідній ніші. Й оскільки на першому місці у нашому виробництві стоїть якість продукції та її екологічність, то надалі плануємо вихід ще й на міжнародний ринок», - ділиться планами Юлія Корнійчук.

Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія.

Також розпочато прийом заявок з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю та їх подружжя, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Додаткова інформація за посиланням – https://is.gd/jxqZ7j

Охочі скористатися програмою «єРобота» для відкриття чи розширення бізнесу можуть за додатковою інформацією звернутися до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ +38096-539-53-59.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux