На Рівненщині в останню дорогу провели п'ять Героїв
опубліковано 25 лютого 2023 року о 09:41

На Рівненщині прощалися з п'ятьома загиблими Героями -  Володимиром Лясковцем з Варковицької громади, Володимиром Зарічнюком із Квасилова, рівнянином Валерієм Павлюком, Андрієм Сергатюком із Малолюбашанської громади, Григорієм Єрмейчуком з Дубровиччини.

Володимир Лясковець – житель села Озеряни Варковицької громади. Був командиром гранатометного відділення, мав хороший рівень бойової підготовки. У свої  25 років неодноразово був у зоні бойових дій на території Донецької та Луганської областей. Свій останній бій Володимир Лясковець прийняв 19 лютого 2023 року на Донеччині: воїн загинув під час обстрілів поблизу населеного пункту Парасковіївка. 

На майдані Незалежності  Рівненська громада попрощалася із двома мужніми воїнами — Володимиром Зарічнюком із Квасилова та рівнянином Валерієм Павлюком.

Володимир Зарічнюк станнім часом працював за кордоном, але не полишав рідного Квасилова, де жив з сім’єю та виховував 15-річну доньку. Коли ж ворог почав лізти до України, Володимир добровольцем пішов у військкомат, а вже в жовтні вирушив у найгарячіші точки фронту. 19 лютого бій під Білогорівкою на Донеччині став останнім для 50-річного сержанта Володимира Зарічнюка. Він загинув під час ворожого обстрілу від осколкового поранення в груди.

Рівнянин Валерій Павлюк загинув під час мінометного обстрілу 17 лютого 2023 року в районі Бахмута Донецької області. В мирному житті опікувався своєю родиною: старенькими батьками, коханою дружиною, двома синами. Він був учасником Майдану, а згодом у 2014 році, пішов добровольцем захищати свою країну на Донбас. З перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну Валерій разом з рідним братом Володимиром став до лав Збройних Сил України. Він був старшим сержантом – командиром відділення. 

Андрій Сергатюк загинув 14 лютого 2023 року, під час штурмових дій в районі населеного пункту Сакко і Венцетті Соледарської громади Бахмутського району. Він був інспектором прикордонної служби 2 категорії - кулеметник відділення розвідки прикордонної служби, головний сержант. Андрій - житель села Борщівка Малолюбашанської сільської ради. З квітня 2016 року за контрактом служив у прикордонних військах Збройних Сил України. Він займався спортом, грав у футбол за футбольний клуб «Борщівка». У день поховання на території Малолюбашанської сільської ради оголошено День жалоби.

Григорій Єрмейчук - житель села Орв‘яниця на Дубровиччині, головний сержант взводу морської піхоти  з перших днів війни став на захист Батьківщини. 15 лютого 2023 року воїн загинув під час виконання бойового завдання в районі Мар'їнки, Покровського району, Донецької області. У Героя залишились батьки та двоє дітей.

Вічна пам'ять та шана військовослужбовцям. Співчуття рідним та близьким.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux