На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох Героїв-захисників
опубліковано 02 липня 2023 року о 09:00

На Рівненщині в останню дорогу провели чотирьох Героїв-захисників: зарічненця Віктора Домановського, Івана Попружука з Малинської громади, дубенчанина Леоніда Михайлова та уродженця Зорянської громади Андрія Балаушка.

Востаннє на рідну Зарічненщину повернувся прикордонник Віктор Домановський. Родина, земляки та побратими з квітами та синьо-жовтими прапорами навколішки зустрічали жалобний кортеж у Вичівці, де воїн проживав із сім’єю, згодом - у Зарічному, звідки захисник родом, де пройшло його дитинство. Штаб-сержант загинув 27 червня від поранень, отриманих в районі Ковалівки Луганської області. Вдома Героя чекала велика родина, мати, дружина, дочка та син. Віктор був доброю та щирою людиною, надійною опорою та підтримкою для рідних і друзів. «А ще він танцював найкраще в світі! Запалюй там, на небесах, братику, танцюй, як вмієш тільки ти!» - написала у фейсбуці сестра воїна. Поховали військовослужбовця у Зарічному. Йому назавжди залишиться 47…

У Малинській громаді попрощалися із 54-річним Іваном Попружуком. Захисник проживав у Яринівці. Ще під час АТО воїн боронив східні кордони України. Тож з перших днів повномасштабного вторгнення російських агресорів він став на захист рідної землі. 8 червня в населеному пункті Роботине Запорізької області військовослужбовець загинув. Вдома у нього залишилися старенька мати, дружина та двоє дорослих дітей. Ніколи, на жаль, не побачить діда новонароджений онук, проте він знатиме, що дідусь віддав життя за Україну, за її майбутнє.

У Зорянській громаді провели в останню дорогу земляка Андрія Балаушка. Захисник загинув 25 червня під час артилерійського обстрілу в районі північної околиці населеного пункту Роботине Запорізької області. 53-річний молодший сержант не один десяток років прожив із сім’єю у Деражному, але поховали його в селі, де народився, де пройшло дитинство, де ще живі батьки. Захисник назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, побратимів, односельців із Зорі та Деражного, як добра, чуйна та привітна людина.

У Дубні на майдані Незалежності попрощалися із бійцем Леонідом Михайловим. Воїн загинув 28 червня у ході стрілецького бою з формуваннями армії рф поблизу населеного пункту Миколаївка Бахмутського району Донецької області. Захиснику тільки виповнилося 26... Попереду було все життя, яке обірвала ворожа куля.

Ваше життя – подвиг в ім’я України!

Вічна слава та пам’ять загиблим Героям. Щирі співчуття рідним.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux