На Рівненщині провели в останню дорогу чотирьох Героїв
опубліковано 07 квітня 2023 року о 10:30

У Острозькій громаді попрощались із захисником Євгенієм Стельмащуком. Йому назавжди залишиться 38 років. Євгеній народився у селі Країв. Під час строкової служби опанував військову професію водія самохідної артилерійської установки. У 2014 році, коли росія вдерлася на схід України, був мобілізований і служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді та боронив смт.Ольховатку, Дебальцеве  Донецької області, Старобільськ Луганщини. Після демобілізації працював за кордоном. Коли ж 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення, одразу пішов у військкомат, і вже з 10 березня у складі 95-ї десантно-штурмової бригади захищав Україну. На жаль, воїн загинув 30 березня під час виконання бойового завдання в населеному пункті Кремінна Луганської області. У чоловіка залишились матір, брат та сестра.

У Білокриницькій громаді попрощались із 48-річним захисником Олегом Бештою із села Глинки. З початком повномасштабного вторгнення чоловік поповнив лави Збройних Сил України. На жаль, солдат загинув під час виконання бойового завдання 25 березня в районі населеного пункту Григорівка Бахмутського району Донецької області. У загиблого залишилась матір та молодший брат, який також боронить нашу землю від ворога у ЗСУ. 

У Дубровицькій громаді провели в останню дорогу військовослужбовця з села Лісове Сергія Рябого. Чоловікові було 34 роки. З першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україну Сергій став на захист Батьківщини у лавах ЗСУ. На жаль, воїн загинув 1 квітня від вогнепального кульового поранення в місці несення військової служби поблизу населеного пункту Переїздне Бахмутського району Донецької області. У Героя залишились батьки. 

Жителі Висоцької громади попрощались із військовослужбовцем,  жителем села Людинь Миколою Холодьком.  Чоловік минулого року був мобілізований до лав ЗСУ де служив солдатом. Військовий помер 1 квітня у лікарні від отриманих поранень внаслідок виконання бойового завдання на Луганщині. У захисника залишились дружина та двоє дітей. Йому назавжди залишиться 27 років.

Світла пам’ять Героям!

Співчуття рідним і близьким!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux