На Рівненщині попрощалися з п'ятьма Героями
опубліковано 18 березня 2023 року о 13:11

У Рівному попрощалися з загиблим захисником Павлом Федорчуком. Йому назавжди залишиться 31 рік. Воїн загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Першотравневе Харківської області. Павло Федчук народився у Рівному, закінчив 24 школу, потім - технічний коледж НУВГП. Строкова служба в армії минула у Києві у внутрішніх військах. Після повернення додому Павло працював у магазинах "Фокстрот". Кілька років був у Польщі. Перед самою війною повернувся в Україну, а після 24 лютого пішов у військкомат. Пройшов найгарячіші ділянки фронту, а 13 березня на Харківщині потрапив під ворожий артобстріл. В Героя залишилися батьки, дружина та 10-річний син.

Острозька громада провела в останню дорогу захисника Віталія Кулибу. Він був родом із села Бадівка. Бійцю назавжди залишиться 44 роки. Воїн загинув 17 січня внаслідок поранень під час бойового зіткнення з ворогом в районі населеного пункту Опитне Бахмутського району Донецької області. Вважався зниклим безвісти. Лише зараз тіло Героя повернулося на рідну землю. У Віталія Кулиби залишилася матір, дружина та двоє дорослих дітей – син та донька.

У Варковицькій громаді попрощались із 28-річним Віктором Смолійчуком. Він був родом із села Озеряни. загинув 14 березня у жорстокому бою біля населеного пункту Богданівка Донецької області. Усі хто його знав, згадують юнака світлою людиною, щирим другом, привітним, добрим односельчанином. В нього залишились батьки та брат, який також служить в ЗСУ. Поховали воїна в рідному селі. 

У скорботі й Антонівська громада. Тут попрощалися з загиблим захисником Іваном Ткачуком.  Воїн 1987 року народження. У лавах Збройних Сил України чоловік служив із 2022 року. Загинув у боях за місто Бахмут Донецької області. Іван - батько багатодітної родини, без нього залишились дружина та четверо неповнолітніх дітей.

У Володимирецькій громаді в останню дорогу провели загиблого захисника Дениса Сотруту. Йому було 22 роки. Призваний за мобілізацією, Денис із липня 2022 року служив такелажником ремонтно-відновлювального батальйону 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Виконуючи бойове завдання, загинув під час артилерійського обстрілу поблизу Авдіївки Донецької області. Його поховали в рідному селі Довговоля.

Світла пам’ять Героям!

Співчуття рідним і близьким!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux