На Рівненщині попрощались із шістьома Героями, чиє життя обірвала війна
опубліковано 06 листопада 2022 року о 10:25

У Повчанській громаді провели в останню дорогу Руслана Солоняка, 1992 року народження. Дитинство та юність захисника пройшли у селі Мильча. Загинув Руслан 30 жовтня, під час виконання бойового завдання на Херсонщині.

У Зарічненській громаді віддали останню шану захисникові – Івану Полюховичу. Воїн народився 1984 року, був призваний на військову службу в липні 2022 року. Загинув 28 жовтня 2022 року в селі  Червонопопівка  Луганської області.

У Рівному провели в останню дорогу Валерія  Грицихіна, 49-річного командира гранатометного взводу старшого лейтенанта. Валерій  загинув у бою 23 жовтня поблизу села Опитне Донецької області. Захисник народився та проживав у Рівному, закінчив інститут водного господарства та природокористування, де здобув професію інженера-будівельника. Військова кафедра при інституті замінила йому строкову службу в армії. Коли розпочалася повномасштабна війна – одразу рушив у військомат.

У селі Горбів Гощанської громади прощалися із сержантом Миколою Марчуком, який загинув 30 жовтня в наслідок танкового обстрілу поблизу Авдіївки на Донеччині. В мирному житті 46-річний Микола займався зв’язком — спершу монтажем телефонних ліній, потім — інтернет-кабелів. Захоплювався мисливством та садівництвом. Коли розпочалася  війна - став на захист рідної землі. У загиблого залишилася дружина та син.

У Мізоцькій громаді віддали останню шану захисникові, молодшому сержанту Володимиру Васюкову. Військовослужбовець загинув поблизу населеного пункту Торське Донецької області. Володимир народився у смт Мізоч в багатодітній родині. Закінчив Кременецький педагогічний коледж. Останні роки Володимир проживав у м.Київ, де створив сім’ю. Коли росія напала на Україну – встав на захист рідної землі, спочатку у теробороні м.Києва, пізніше на Донецькому напрямку.

Прощалися із солдатом Дмитром Боганцем. Захисник із села Горбів, що на Гощанщині, а на Острожчині створив сім’ю та залишився жити.  Коли розпочалася війна, пішов у добровільне формування територіальних громад, а вже потім у Збройні Сили. 

Героїв провели в останню путь з почестями, квітами, «живими коридорами» та українськими прапорами. 

Світла пам'ять та шана Героям!

Щирі співчуття рідним та близьким.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux