Керівники ЦНАП з 9 областей діляться досвідом на Рівненщині
опубліковано 25 січня 2024 року о 15:30

На Рівненщині розпочався семінар для керівників ЦНАПів. Впродовж двох днів представники 9 регіонів України матимуть можливість обговорити та поширити кращі практики для вдосконалення адмінпослуг в умовах воєнного стану. 

Привітав учасників начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

«Центр надання адміністративних послуг – сьогодні це чи ненайдоступніший спосіб комунікації громадянина та влади. У зв'язку з цим хочу подякувати представникам Рівненщини за їх завжди активну позицію, за те, що люди знають, що у ЦНАПі їм точно допоможуть. У цьому напрямі область має не просто великий потенціал, але й міцний фундамент», - зазначив Олександр Коваль.

Очільник Рівненщини також подякував міжнародним партнерам у розвитку системи ЦНАП – проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад у вибраних  регіонах України», що реалізується за фінансової підтримки Уряду Великої Британії. І, зокрема, регіональній  координаторці проєкту в області Ользі Кашевській. 

Із вітальними промовами до учасників також звернулися заступник голови ОДА Сергій Гемберг, начальник управління системного розвитку надання адмінпослуг Міністерства цифрової трансформації Марина Бобраніцька, голова підкомітету з питань адмінпослуг та адмінпроцедур Комітету ВРУ з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, народний депутат України Лариса Білозір, керівник Програми ПРООН з розвитку регіонів Мустафа Саіт-Аметов.

Впродовж семінару мова йшла про надання послуг соціального характеру, Держпродспоживслужби, Держгеокадстру тощо. Під час навчання присутні мали змогу обмінятися досвідом побудови ефективної команди ЦНАП, а також окреслити шляхи зміцнення потенціалу в умовах кризового реагування. 

До слова, наразі на Рівненщині функціонує 49 центрів надання адміністративних послуг, 2 територіальних підрозділи та 66 віддалених робочих місць. Впродовж минулого року в області було надано 848 тисяч адмінпослуг, що на 40% більше від попереднього року.

Фото з семінару для керівників ЦНАПів Фото з семінару для керівників ЦНАПів Фото з семінару для керівників ЦНАПів Фото з семінару для керівників ЦНАПів Фото з семінару для керівників ЦНАПів
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux