До почесного Небесного Легіону доєдналися сім воїнів з Рівненщини
опубліковано 25 грудня 2022 року о 10:52

Жителі Вирівської громади живим коридором шани зустріли та провели в останню дорогу захисника Олександра Легкобита. 42-річний молодший сержант ЗСУ проживав у селі Селище. З липня був мобілізований. На жаль, 19 грудня під час виконання бойового завдання поблизу Кліщіївки Донецької області отримав поранення несумісні з життям. Без сина залишились батьки.

У Смизі попрощались із військовослужбовцем Олександром Горобцем. Воїн загинув 5 грудня поблизу Білогорівки Луганської області під час виконання бойового завдання. Попрощатись із Героєм прийшли сотні односельчан, рідні, друзі, однокласники, бойові побратими.

Дмитро Шкльода був родом із села Нобель Вараського району. Навчався у Волинському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні. У 2018 році вступив у Національний університет водного господарства та природокористування. Водночас проходив службу в судовій охороні. У 2020 році Дмитро одружився, в молодого подружжя народився син. У серпні Дмитро добровільно, підписавши контракт, став на захист України. 15 грудня внаслідок ворожого обстрілу 21-річний солдат Дмитро Шкльода загинув на Донецькому напрямку, біля села Озарянівка. Поховали військовослужбовця на малій батьківщині - у селі Нобель.

У суботу громада Рівного провела в останню путь 45-річного Романа Сосіна. Мужній захисник завжди був добрим, щирим та чесним. Молодший сержант Роман Сосін віддав життя за Батьківщину 15 грудня у Куп’янському районі Харківщини.

На жаль, війна приносить непоправні втрати. І Здовбицька громада знову у скорботі. Виконуючи на Луганщині бойове завдання під час обстрілу загинув здовбичанин Віктор Стрижак.

17 грудня під час виконання бойового завдання в районі Опитного Донецької області загинув командир бойової машини, молодший сержант Богдан Полюхович 1990 року народження. Чоловік проживав у Костополі. В мирний час займався ремонтом автомобілів. Із 2015 по 2017 рік був учасником АТО, воював на Луганському та Донецькому напрямках. На другий день повномасштабного вторгнення добровольцем знову пішов воювати з окупантами.

Клята війна обірвала життя костопільчанина - 46-річного Левчука Василя, прекрасного сім’янина, батька чотирьох дітей та дідуся п’ятимісячної онуки. Василь був мобілізований 24 березня. Служив навідником в аеромобільному батальйоні. 18 грудня під час ведення бойових дій в районі Бахмута Донецької області Василь загинув.

Схиляємо голови у молитві за наших Воїнів Світла, котрі, не вагаючись, віддали своє життя за нашу з вами волю.

Вічна Слава Героям!

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux