Для студентів Рівненщини відбувся День відкритих дверей державної служби
опубліковано 23 вересня 2020 року о 16:25

Як стати частиною команди державних службовців, яких фахівців чекають на державній службі, які переваги у роботі саме в публічному секторі – на ці та багато інших питань отримали відповіді учасники Дня відкритих дверей державної служби.

Захід, ініційований Національним агентством України з питань державної служби, у зв’язку із пандемією коронавірусу пройшов у онлайн режимі. Серед слухачів - студенти Національного університету водного господарства та природокористування, а також Національного університету «Острозька академія».

День відкритих дверей проводять, аби продемонструвати відкритість, прозорість та доступність державної служби для громадян.

«Радий вітати молоду, амбітну та перспективну аудиторію. На сьогодні, державна служба перетворюється та трансформується. Зараз ми є свідками важливого етапу розбудови нашої держави – епохи відкритості, діджиталізації та прямого діалогу суспільства з владою. Ми з вами маємо стати рушійною силою цих позитивних змін. Той образ архаїчного чиновника, який був донедавна, зараз перетворюється в ефективного управлінця. Ми запрошуємо вас до співпраці – молодих, незаангажованих, креативних та сміливих, адже саме такі люди змінюють світ», - звернувся з вітальним словом голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Також спікерами заходу стали директорка Генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі та в органах місцевого самоврядування Національного агентства України з питань державної служби Юлії Лозюк, заступниця начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях Ольга Смалій, заступниця директора Рівненського ЦППК Марина Пашковська та науковці.

Зокрема, спікери ознайомили студентів із напрямками реформування держслужби, процедурою пошуку вакансій та особливостями призначення на посади, удосконалення професійних навиків.

«Державна служба є універсальною професійною діяльністю, адже тут ми можемо віднайти більшість професій. Державні службовці завжди потрібні у сфері управління персоналом, промисловості, освіти, обліку та аудиту, в галузі права. А ІТ-спеціалісти взагалі користуються неабиякою потребою, адже на сьогоднішній день держава знаходиться у процесі цифровізації», - зазначає Ольга Смалій.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux