На виконання Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» (зі змінами):
1. Визначити управління культури і туризму облдержадміністрації відповідальним за організацію роботи з нагляду за реалізацією проєкту від 04 вересня 2020 року № 4294-01 «Культурна спадщина кухні – просування кулінарних традицій через професіоналізацію гастрономічної пропозиції Любліна та Рівного» (далі – проєкт) згідно із зазначеним Порядком.
2. Координатором проєкту визначити заступника голови облдержадміністрації Сергія Гемберга.
Голова адміністрації Віталій КОВАЛЬ
Дата оприлюднення: 1 жовтня 2020 року