Віталій Коваль вручив новий мотоцикл 13-річному гонщику з Рівного
опубліковано 26 серпня 2020 року о 13:46

Новий спідвейний мотоцикл з’явився у відомого спортсмена з Рівного Романа Капустіна. Транспортний засіб 13-річному хлопцю вручив голова ОДА Віталій Коваль. Зустріч відбулася на Стадіоні технічних видів спорту «Мототрек». Її організував голова президії обласної громадської організації «Клуб вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.


Юний гонщик вже за кілька днів поїде на Чемпіонат Європи зі спідвею серед учасників до 16 років. Спортивний захід відбудеться у чеському містечку Плзень. Хлопці змагатимуться на мотоциклах обсягом 125 кубічних сантиметрів. Тож новий транспорт стане в нагоді спідвеїсту.


«Торік на чемпіонаті Роман зайняв 11 місце серед 25 учасників. Це непоганий результат для такого юного спортсмена. Цьогоріч на чемпіонаті стартуватиме 32 гонщики. Взяти участь у такому заході – це престижно. Адже чемпіонат – це один з щаблів, які необхідно пройти, щоб стартувати в більш потужних класах», - розповів Сергій Головня.


Голова ОДА Віталій Коваль після вручення поспілкувався з юним гонщиком та його батьком. Також керівник області особисто перевірив якість мотоцикла, проїхавши на ньому коло стадіоном.


«За такими спортсменами, як Роман – наше майбутнє! Майбутнє Рівного та цілої держави. Чудово знаю ціну спортивної мрії. Мрії, яка переростає у мету та перемогу. Тому дуже важливо не лише підтримувати таких спортсменів, а й і розвивати у Рівному спідвейний спорт. Аби в майбутньому саме у нас проходили змагання зі спідвею найвищого рівня», - зазначив Віталій Коваль.


Мотоцикл закуплений за кошти обласного бюджету, які виділені за підтримки обласних депутатів.


Спідвей – візитна картка нашого міста. Цей спорт прославляє Рівне впродовж 60 років не лише на всю Україну, але й далеко за її межами. Органи виконавчої влади та місцевого самоврядування щорічно, як організаційно, так і фінансово допомагають проводити спідвейні змагання. Цього року на стадіоні «Мототрек» планувалося провести 4 міжнародних турніри зі спідвею. Крім того, рівненські спортсмени мали взяти участь в змаганнях за кордоном. Проте, через карантинні обмеження більшість спортивних суперництв було відмінено.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux