На Рівненщині стартує навчальна програма для всіх, хто надає соціальні послуги населенню
опубліковано 11 листопада 2022 року о 12:38

Громадська організація «ЦЕНТР ІНТЕГРАЦІЇ» за підтримки Української соціальної академії та Міжнародного фонду «Реновабіс», за сприяння Рівненської обласної військової адміністрації, запрошує у листопаді-грудні 2022 року на навчальну програму «Рівне. Акселераційна програма для представників сектору з організації соціальних послуг в Україні».

Для кого це навчання? Для соціальних працівників та соціальних менеджерів, фахівців з соціальної роботи, проєктних менеджерів, що працюють в соціальній сфері, представників територіальних громад Рівненської області, комунальних закладів, громадських організацій, благодійних фондів, що надають чи планують надавати соціальні послуги населенню. 

«ГО «ЦЕНТР ІНТЕГРАЦІЇ» прагне до надання якісної допомоги особам, які перебувають в складних життєвих обставинах та не можуть подолати їх самостійно, сприяє залученню багатосекторальної підтримки, підвищенню спроможності надавачів соціальних послуг», - зазначає начальниця Головного управління Національної соціальної сервісної служби в Рівненській області Юлія Шигорева.

Навчання відбудеться офлайн у Рівному, в три етапи. 

Модуль №1: 16, 17, 18 листопада 2022.

Планування потреб мешканців ТГ у соціальних послугах. Планування та організація надання соціальних послуг. Моніторинг, контроль та оцінювання якості надання соціальних послуг.

Модуль №2: 1, 2, 3 грудня 2022.

Проєктний менеджмент в соціальній сфері. Стратегічний та операційний менеджмент в соціальних проєктах.

Модуль №3: 15, 16, 17 грудня 2022.

Підготування грантової заявки з соціальним компонентом відповідно до відкритих конкурсів. Базові знання про фінанси грантових проєктів.

Обов'язкова умова участі в Акселераційній програмі — готовність кожного відібраного учасника брати участь у всіх трьох модулях, бути проактивним, готувати соціальні проєкти та виконувати домашнє завдання. 

По завершенню навчання всі учасники отримають сертифікати та матимуть підготовлені  соціальні проєкти, які можна надалі продовжувати подавати на фінансування. 

Всіх, кого зацікавила участь в Акселераційній програмі, просимо заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/UyEEX3ok65MdBjqW9 

Реєстрація учасників триває: до 18:00 13.11.2022. Відібрано буде найбільш мотивованих учасників.  Кількість місць обмежена. 

Навчання безкоштовне. Організатори забезпечують проживання учасників з віддалених населених пунктів області.

Місце проведення: «ReikartzБергшлосс», м.Рівне, вул.Петра Могили, 14.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux