РІВНЕНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

На головну

Уряд України Мапа сайту

Всі матеріали на веб-сторінці розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0International

 

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 195, тел./факс: (0362) 63-60-91, Е-mail: rivnenskarda@rv.gov.ua

 
 червня 2019 
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 
Пошук
Розширений пошук»
 

 

 
Регламент (інформаційна картка) про порядок видачі експлуатаційного дозволу (санітарно – епідеміологічна служба)


 

 

Відповідно до наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 03.07.2009 року за №116

 

 

ПОГОДЖЕНО

ЗАТВЕРДЖЕНО

Голова Рівненської районної державної адміністрації

Начальник Рівненського міжрайонного Управління Головного управління Держсанепідслужби у Рівненській області, головний державний санітарний лікар Рівненського та Здолбунівського районів

 

 

В. В. Карпенчук

 

 

В. О. Тонконоженко

 

 

Регламент (інформаційна картка) про порядок видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів Рівненським міжрайонним Управлінням Головного управління державної санітарно – епідеміологічної служби України у Рівненській області

1.

Найменування дозвільного центру, в якому здійснюється обслуговування суб’єктів господарювання:

дозвільний центр Рівненської районної державної адміністрації.

2.

Місце знаходження дозвільного центру:

Рівненська область, місто Рівне, вулиця Соборна, 195, кабінет №14.

3.

Інформація щодо графіку роботи дозвільного центру:

щоденно: з 0900 до 1815;

п’ятниця: з 0900 до 1700;

обідня перерва з 1300 до 1400.

4.

Реквізити адміністратора дозвільного центру Рівненської районної державної адміністрації:

Дмітрієвцев Микола Вікторович;

':+380362268090;

реквізити представників місцевого дозвільного органу – Рівненського міжрайонного Управління Головного управління державної санітарно – епідеміологічної служби України у Рівненській області , відповідальних з видачу документа дозвільного характеру:

Рівненське міжрайонне Управління Головного управління державної санітарно – епідеміологічної служби України у Рівненській області 35312, Рівненська область, Рівненський район, селище Клевань, вулиця Грушевського, 20, '/6 +380362271439; '+380362271045; '+30362271567; '+380252206036; 6rrses2007@mail.ru, КОД ЄДРПОУ 38552447

головний спеціаліст Бернадський Сергій Павлович

'+380252206036

головний спеціаліст Потопник Галина Михайлівна

'+380252206036

головний спеціаліст Янків Андрій Васильович;

':+380362271439; ':+380673622841.

4.1.

Нормативно - правові акти, якими регламентується видача документа дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

4.2.

Закони України:

статті 2; 4; Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» від 06.09.2005 року за №2806-IV;

пункт 79 «Переліку документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» від 19.05.2011 року за №3392-VI;

статті 1; 6; 10; 18; 22; 23; 24; 25; 26; Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 06.09.2005 року за №2809-IV.

4.3

Акти Кабінету Міністрів України:

постанова Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» від 21.05.2009 року за №526;

постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» від 12.05.2007 року за №712.

4.4.

Акти центральних органів виконавчої влади:

наказ Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Порядку ведення реєстру потужностей (об’єктів) та їх операторів» від 24.01.2008 року за №25.

5.

Акти місцевих органів виконавчої влади/органів місцевого самоврядування

відсутні

6.

Вичерпний перелік документів, необхідних для отримання документа дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

заява встановленого зразка;

копія сертифіката відповідності, або свідоцтва про відповідність збудованого об'єкта проектній документації, вимогам державних стандартів, будівельних норм і правил, або акта державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом (реконструкцією) об'єкта, або акта технічної комісії, засвідчена в установленому порядку;

акт санітарно – епідеміологічного обстеження потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів;

перелік харчових продуктів, що виробляються, переробляються або реалізуються, за підписом заявника;

протоколи досліджень харчових продуктів, проведених акредитованими (атестованими) лабораторіями.

7.

Платність видачі документа:дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

видається платно.

7.1.

Нормативно-правові акти, на підставі яких стягується плата:

постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби» від 27.08.2003 року №1351;

розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку платних адміністративних послуг, які надаються Державною санітарно-епідеміологічною службою та установами і закладами, що належать до сфери її управління» від 26.10.2011 року за №1067-р

7.2.

Розмір плати:

200,0 гривень (без ПДВ).

7.3.

Розрахунковий рахунок для внесення плати:

одержувач УДКСУ у Рівненському районі, рахунок №31116028700295, код ЄДРПОУ: 38012756, МФО №833017.

8.

Строк, протягом якого видається документ дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

30 днів після отримання повного комплекту документів, завершення санітарно – епідеміологічного обстеження, отримання задовільних результатів інструментальних та лабораторних досліджень.

9.

Вичерпний перелік підстав для відмови у наданні документа дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

подання суб'єктом господарювання неповного пакета документів, необхідних для одержання документа дозвільного характеру, згідно із встановленим вичерпним переліком;

виявлення в документах, поданих суб'єктом господарювання. недостовірних відомостей;

негативний висновок за результатами проведених експертиз та обстежень, що відзначає невідповідність потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів вимогам санітарних норм і правил, проектним рішенням, невідповідність виробничих процесів технічним регламентам, невідповідність показників безпеки при інструментальних та лабораторних дослідженнях.

10.

Строк дії документа дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

безстроковий - до внесення змін до документа щодо сфери застосування, умов застосування потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів або скасування через виявлені грубі порушення вимог санітарного законодавства.

11.

Необхідність у проведенні експертизи (обстеження) об’єкта, на який видається документ дозвільного характеру - експлуатаційного дозволу для потужностей (об’єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

пунктом 11 «Порядок видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» від 12.05.2007 року за №712 передбачено, що посадова особа державної санітарно-епідеміологічної служби або державної ветеринарної служби проводить інспекцію потужностей (об'єктів) з метою встановлення відповідності санітарним заходам.

пунктом 16 «Порядок видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» від 12.05.2007 року за №712 передбачено, що у разі коли оператор потужностей (об'єктів), який вже має експлуатаційний дозвіл, побудував нові або здійснює реконструкцію споруд і планує використовувати їх для виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів, встановлює нову виробничу лінію, повинен звернутися із заявою не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку такого виробництва, переробки або реалізації.

пунктом 16 «Порядок видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку видачі експлуатаційного дозволу для потужностей (об'єктів) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів» від 12.05.2007 року за №712 передбачено, що у разі необхідності усунення зауважень, визначених в акті за результатами проведення інспекції, і виконання необхідних досліджень строк здійснення зазначеної процедури може бути продовжений.

12.

Платність (безоплатність) проведення експертиз (обстеження) потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів:

санітарно - епідеміологічне обстеження потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів проводиться безоплатно;

па плату проводяться інструментальні та лабораторні дослідження.

 

У разі платності:

12.1

Нормативно - правові акти, на підставі яких стягується плата:

постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження тарифів (прейскурантів) на роботи і послуги, що виконуються і надаються за плату установами та закладами державної санітарно-епідеміологічної служби» від 27.08.2003 року за№1351.

12.2.

Розмір плати:

розмір плати встановлюється в залежності від обсягу програми лабораторних досліджень

12.3.

Розрахункові рахунки для внесення плати:

рахунок №31254272210880, УДКСУ у місті Рівне, ЗКПО: 38503358, МФО №833017.

13.

Примітки:

організація санітарно – епідеміологічного обстеження потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів та лабораторних досліджень проводиться коштом замовника;

у разі зміни назви потужності (об’єкту) з виробництва, переробки або реалізації харчових продуктів адреси, закриття або передачі іншому суб'єкту господарювання оператор потужності (об'єкту) у місячний строк письмово повідомляє начальника Рівненського міжрайонного Управління Головного управління державної санітарно – епідеміологічної служби України у Рівненській області.




Реєстрація
Логін
Пароль
Реєстрація
Опитування


 

 

   

 

 

 

  

 

Запитання | Адміністратор
Інформаційний супровід: pressa1@rv.gov.ua Тех. підтримка: forweb@rv.gov.ua  ©  Рівненська обласна державна адміністрація

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

ОГОЛОШЕННЯ

 

Обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад на 2019 рік

 

Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті, на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами (позиками) банків, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва

 

До уваги надавачів послуг за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги

 

Об’єкти бюджетної сфери, які потребують здійснення енергоефективних заходів із залученням механізму енергосервісу та інвесторів

 

Оголошення для органів місцевого самоврядування щодо розрахунку середньозважених тарифів на тепло!